VELKOMMEN | CV | PROJEKTER | FOTO | KONTAKT |
 
Velkommen

Jeppe Nørager arbejder som freelance konsulent med proces, ledelse og kommunikation.
Jeppe er uddannet grafisk designer, arkitekt og master i bygherrerrådgivning og værdidesign (MBV)
- og har en bred erhvervserfaring fra vidt forskellige stillinger som konsulent, leder og freelancer.
En legende tilgang til proces, ledelse og kommunikation
JEPPE_Jeppe Nørager

Jeppe Nørager ville egentlig helst have været tegneserietegner, men fandt hurtigt ud af at det var alt for ensomt at side ved tegnebordet helt alene. Siden har han i stedet arbejdet med at sætte rammer for kreative processer med en legende tilgang til proces, ledelse og kommunikation.

Jeppe formår som facilitator at lytte og styre en proces ved hjælp at gode konstruktive spørgsmål. Som person skaber Jeppe rammer for udvikling med en naturlig autoritet og sikkerhed. Han er en engageret underviser der evner at improvisere og inspirere - i øjeblikket og i øjenhøjde.

Jeppe ser den skabende proces som mere end selv at føre blyanten og mener at det er langt sjovere at lave projekter i fællesskab. Han har erfaring fra topledelse og formår at engagere, begejstre og motivere medarbejdere, kursister og samarbejdspartnere. Skiftende brancher og forskellige roller har givet Jeppe en god forståelse for design, proces og kommunikation. Som illustrator, designer, arkitekt, leder eller konsulent er det kommunikationen der er i fokus.
Smith - Innovating construction
Smith Innovation_Jeppe Nørager
"Hvis målet er udvikling, hurtighed og engagement kombineret med grundighed og en varm omgangstone kan jeg varmt anbefale Jeppe. Han er uortodoks tænkende og skrivende på tværs af felter og kan både indfri teoretisk og fagligt funderede forventninger og facilitere konkrete projekter."

Mikkel A. Thomassen, Partner, ph.d. Smith - Innovating construction
Rambøll Byggeri & Design Nord
RAMBØLL_Jeppe Nørager
"Jeppe kommunikerer fantastisk med sine omgivelser og leverer høj kvalitet i det arbejde han leverer. Jeppes rapport samt efterfølgende præsentation blev godt modtaget blandt lederkredsen i Byggeri & Design Nord, og er nu blevet indført som standard for tilbudsgivning i forbindelse med store projekter." 

Niels Tornsberg, Afdelingsleder, Kraftværker og industribyggeri, Rambøll
Kompozit Arkitekter
KOMPOZIT_Jeppe Nørager
“I forbindelse med udarbejdelse af en fælles målsætning og strategi for vores firma, har vi brugt Jeppe i en processtyrende rolle. Jeppe har skabt overblik og struktur i procesforløbet, og har medbragt redskaber der har været medvirkende til, at anskueliggøre de udfordringer vi har stået overfor, både som erhvervsvirksomhed og som virksomhedsledere.”

Jakob Hytte Nederby, indehaver, Kompozit Arkitekter

Arkitektfirmaet Metin Aydin
AYDIN_Jeppe Nørager
“We've had the priviledge of Jeppes excellent qualifications at Nørager in 2009/2010. In this period he helped our business with strategic analysis, branding and communication. Thereby he came in touch with some of our most treasured clients, and brought our company both new expertise aswell as revenue. We cannot give him and his business anything but the best of recommendations.”

Metin Aydin, indehaver, Arkitektfirmaet Metin Aydin
Kompozit Arkitekter
KOMPOZIT_Jeppe Nørager
“Jeppes veltilrettelagt og udfordrende workshopforløb, guidede os sikkert igennem en lang række svære, firmastrategiske beslutninger. Som en sand "Superliga-coach" med lige dele stok og gullerod, sørgede Jeppe for, gennem en konstruktiv og fordomsfri udviklingsproces, at firmaet afslutningsvis stod med en konkret og særdeles effektiv køreplan."

Troels Kestner Olesen, indehaver, Kompozit Arkitekter
Den Skandinaviske Designhøjskole
DESIGNHØJSKOLEN_Jeppe Nørager
'“Jeg havde som formand for bestyrelsen for Den Skandinaviske Designhøjskole, fornøjelsen både at ansætte Jeppe som forstander og efterfølgende at arbejde sammen med ham. Jeppe fik sat god struktur på skolen og fik igangsat nye, gode initiativer. Jeg satte pris på samarbejdet med Jeppe, og ønsker ham al mulig held og lykke i hans fremtidige virke.

Jørgen Bruhn, (tidligere) bestyrelsesformand, Den Skandinaviske Designhøjskole
Designmatch 2007
DESIGNMATCH_Jeppe Nørager
“Jeppe is an enthusiastic and charismatic professional with a broad view and knowledge in architecture and design. As a principal at Designhøjskolen he managed to strengthen the profile of the school and I experienced Jeppes dynamic approach and problem solving skills when setting up a collaborative project together.”

Kaare Eriksen , head of education, aalborg university
DesignDay 2005
DESIGNDAY_Jeppe Nørager
“Working with Jeppe was an envigorating experience! His drive, determination and fighter gene is coupled with a rare ability to engage socially and professionally in a deeply inspiring and enthusing fashion. Jeppe has the attentive presence of modern leadership and the everlasting ability to "kick ass". He is for real!”

Mads Thimmer , Co-founder, Innovation Lab
Arkitektskolernes blad [Kårk]
ARKITKETSKOLEN_Jeppe Nørager
"Jeg lærte Jeppe at kende som et organisationstalent, med stort overblik over et til tider kaotisk projekt. Jeppe var en fantastisk tovholder for redaktionen, og har en stor del af æren for bladet i det hele taget udkom, og for den skarpe linje vi trods alt kunne køre i et blad der udelukkende blev redigeret af arkitektstuderende. Jeg kan varmt anbefale Jeppe Nørager.”

Christian Sejr Kirring, (tidligere) studerende, Arkitektskolen i Aarhus
Indlogning
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Få tilsendt et nyt ved at klikke her.